Meni

0

+381 60 68 45 678

+381 63 84 33 101

Pon - Pet: 08 - 15:30h

Praznicima ne radimo

Poštovani kupci, na telefonima nećemo biti dostupni do 20.06.2024, ali sve što u ovom periodu poručite direktno na sajtu biće Vam isporučeno na vreme. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na mejl budisinsrdjan@gmail.com

Hrastova burad za rakiju

1 recenzija

Hrastovo bure za rakiju i vino. Vrhunski kvalitet bureta za najkvalitetniji proizvod.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Hrastovo bure za rakiju

Izrađuje se od prvoklasnog hrastovog drveta. Namenjeno je za čuvanje vina i rakije, a može se koristiti i za čuvanje sirćetne kiseline. Primenom različitih tehnologija tokom izrade ovog bureta zadržani su osnovni principi koji predstavljaju suštinu u nastanku kvalitetnog vina i rakije. Hrastovo bure može doći u paketu sa postoljem i slavinom.

Zašto je hrastovo bure najbolje za čuvanje rakije i vina?

Od davnina se hrastova burad koristi za čuvanje alkoholnih pića pre sve zbog njihove dugotrajnosti, izdržljivosti i otpornosti na vlagu.

Odležavanje rakije i vina u drvenom hrastovom buretu je tajni recept za ukusno i kvalitetno piće. U procesu odležavanja odnosno starenja, vino i rakija dobijaju izgled i ukus koji dugo nakon konzumiranja ostaje u ustima.

Hrastovo bure utiče na ukus, aromu i teksturu pića. Drvo hrast otpušta različite polifenole i tanine koje piću daju prepoznatljivu boju i ukus, kao i oporost.

Hrastovo bure iliti bačve dodaju u piće suptilne ukuse kao što su vanilin, ferulična kiselina i 4-etil alkohol u rakiju i vino. Zbog toga pića koja su odležala u hrastovom buretu imaju prefinjen ukus.

Hrastovo bure za vino

Čuvanjem vina u buretu napravljenom od hrasta se dobija blaga oporost vina, aroma, boja i tekstura. Više od 2000 godina se vino čuva u hrastovoj buradi.

Šta je barik bure?

Barik bure (barrique) je drveno bure od hrasta zapremine 225 litara u kome sazreva mlado vino i prilikom tog sazrevanja od hrasta dobija ukus, miris i boju.

Hrastovo bure za rakiju cena

Cena hrastovog bureta zavisi od zapremine, tako da je najbolje da nas kontaktirate da bi dobili cenu za veličinu bureta koje vam je potrebno.

Pored hrastovog bureta u ponudi imamo i prohromsku burad.

Zapremina bureta:

60 litara, 100 litara

1 review for Hrastova burad za rakiju
  • Hristo Arsov

    5 out of 5

    Poštovani , odlična prezentacija Vaše fabrike . Interesuje me težina bureta od 60 litara , način plaćanja i rok isporuke .

    S poštovanjem ,

    Majakovskog 95/3 , Niš

Add a review

Pitanja & Odgovori

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

0