Meni

+381 60 68 45 678

+381 63 84 33 101

Pon - Pet: 08 - 15:30h

Praznicima ne radimo

POŠTOVANI KUPCI MI SMO do 10-tog januara NA GODIŠNJEM ODMORU

Ukoliko je stvarno nešto hitno pozovite na 0613008311

DOSTAVA I PLAĆANJE ROBE

DOSTAVA

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, a ne od mesta dostave.Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena je 7 (sedam) radnih dana, ali nastojimo da to vreme skratimo što više i da naša dostava ne prelazi 2 (dva) radna dana.

Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme robu koju mu je poslao Prodavac u skladu sa ovim ugovorom.

Pod štetom se podrazumeva oštedenje na robi, kao i troškovi koje Prodavac ima zbog propuštanja Kupca da preuzme robu, kao što su: troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i slično.

CENOVNIK DOSTAVE

Cenu dostave određuje City Express kurirska služba kojom šaljemo pakete. Njihov cenovnik možete pogledati na sledećem linku: https://www.cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport/

PLAĆANJE

vinskamusica.rs podržava sledeće načine plaćanja:

  • PLAĆANJE POUZEĆEM – plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom i u valuti dinar (RSD).
  • PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA – svoju porudžbinu možete platiti korišćenjem Visa, Mastercard, Maestro, Dina ili American Express karticama, izdatim od strane domaće banke. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
    Prilikom online kupovine, nakon popunjavanja forme za poručivanje i odabira plaćanja karticom kao željenog načina, bićete preusmereni na stranicu Komercijalna banka a.d. Beograd koja je zaštićena i sigurna za ovaj vid plaćanja.

Na sve prikazane cene uračunat je PDV.