Meni

0

+381 60 68 45 678

+381 63 84 33 101

Pon - Pet: 08 - 15:30h

Praznicima ne radimo

Poštovani kupci, na telefonima nećemo biti dostupni do 20.06.2024, ali sve što u ovom periodu poručite direktno na sajtu biće Vam isporučeno na vreme. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na mejl budisinsrdjan@gmail.com

AUTORSKA PRAVA

Srđan Budišin PR prodaja putem interneta “Vinska Mušica” Novo Miloševo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava vinskamusica.rs sajta i podložno je tužbi.

Srđan Budišin PR prodaja putem interneta “Vinska Mušica” Novo Miloševo na sajtu vinskamusica.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Srđan Budišin PR prodaja putem interneta “Vinska Mušica” Novo Miloševo zadržava pravo da na sajtu vinskamusica.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama vinskamusica.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

0